Kennissessie

Op donderdag 30 november organiseren wij een kennissessie voor het onderwijs. Ook deze editie zorgen we voor een afwisselend programma waarbij u binnen 2 uur helemaal bijgepraat wordt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen het onderwijs.

Zo komt in ieder geval het vernieuwde MiDaS 2.0 platform aan bod. MiDaS 2.0 maakt optimaal gebruik van Office 365. De Office 365 mogelijkheden zijn ideaal inzetbaar voor leerkrachten en leerlingen, o.a. op het gebied van gepersonaliseerd leren.
 

U bent welkom vanaf 09.30 uur. Het programma zal om 10.00 uur starten en duren tot 12.00 uur. Na de bijeenkomst is er de ruimte om met de aanwezigen te sparren over ICT in het onderwijs onder het genot van een heerlijke lunch. 

 

De kennissessie zal gehouden worden bij de CHV Noordkade te Veghel. De CHV Noordkade is gevestigd aan de Verlengde Noordkade 10-12 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.  

 

P.S. Op social media vermelden we welke gastsprekers en onderwerpen exact aan bod komen, dus volg ons om op de hoogte te blijven!

Inschrijfformulier

Wilt u er bij zijn op donderdag 30 november? Schrijf u dan vrijblijvend in!